Preturi PROMOVARE SITE

OPTIMIZARE SITE ✔️ PROMOVARE SITE ✔️ Viteza rapida de incarcare ✔️ Back-up la ZI ✔️ PROTECTIE SITE. ✔️ SUPORT GRATUIT ✔️

Aveti nevoie de suport?

500

/lei - Lunar

3000

/lei - Anual

5000

/lei - Anual

Intrebari frecvente din partea clientilor

Website corect optimizat SEO In mod obligatoriu, sa fie un website lizibil pentru motoarele de cautare si pentru vizitatorii finali Sa aiba o viteza buna de incarcare si sa fie atractiv din punct de vedere grafic Sa detina pozitii de top in cautarile organice, pentru cuvinte cheie multiple.

On-Page SEO – Pentru orice proiect online, inainte de a incepe munca efectiva pentru promovare SEO, este recomandabil sa facem o verificare completa a mai mult de 88 de aspecte tehnice, un adevarat „check list” ideal pentru crawling-ul in motoarele de cautare.

In mod uzual, pentru o analiza completa si corecta a oricarui website, este recomandabil sa folosim cel putin urmatoarele resurse online: Google Search Console, Google Developers, Google W3C Validator, DeepCrawl, Url Profiler, GTmetrix s.a.

În cazul în care solicitați optimizarea website, magazine online pentru o serie de cuvinte / expresii cheie, vom face o analiză asupra concurenței pe fiecare cuvânt sau expresie cheie în parte și împreună vom dezvolta strategia de optimizare.

Doar pe bază de contract, indiferent că sunteți persoană fizică, persoană fizică autorizată! După ce am făcut analiza de proiect și ne-am pus de acord asupra bugetului, condiţiilor şi a timpilor de livrare urmează să încheiem un contract de colaborare intre firma noastra si dvs.

WEBHRO IT SRL

Firma web design 
Concentrați pe realizarea obiectivelor de marketing ale clienților noștri. Interesul nostru principal este să susținem campanii eficiente de comunicare și vânzări pentru profitul clienților noștri, astfel încât să investiția în publicitate să merite tot efortul.