DE CE INTRĂ EMAIL-URILE ÎN SPAM LA DESTINATAR ?

  În unele situații email-urile trimise de către dumneavoastră la diverși destinatari pot intra în folderul Spam. Această problemă poate avea o mulțime de cauze. Cele mai des întâlnite fiind :IP-ul alocat găzduirii  (shared sau dedicat) este listat într-un blacklist- IP-urile alocate găzduirilor sunt verificate zilnic și sunt ... Continuare »

10th Aug 2019
Optimizare Seo – Site de Prezentare – Magazin Online – Site Anunturi

Cum te poate ajuta o optimizare SEO buna? Optimizare Seo: Credem ca site-ul tau este ca o masina de curse, unde tu esti soferul iar optimizare seo sunt tehnicienii care te ajuta sa ajungi in pole-position. Pentru a putea fi numarul 1, ai nevoie de linkuri puternice, concentrate pe segmentul tau de comunicare. O evaluare SEO te ajuta sa intelegi ... Continuare »

28th Apr 2019
Promovare Web – Site de Prezentare – Magazin Online – Site Anunturi

Promovare web Ce intelegem prin promovare web? SEO, SEM, Social Media, etc. Pe parcursul ultimilor ani au aparut nenumarate acronime pentru niste produse sau servicii care nu exista fizic de fapt. SEO vine de la Search Engine Optimization si presupune multitudinea de tehnici prin care poti face ca site-ul tau sa apara in primele ... Continuare »

28th Apr 2019